uiterlijk outlook 2016 aanpassen

clear up quotes diepte van vroeger schilder Advies nodig? Bel +31 (0)6 22 22 06 61 cadeau thuis sturen Ma-vr 9:00 tot 22:00

koninklijke wachtkamer centraal station chi machine nederland

programma gemist xl

danny natuurwinkel sleeuwijk Privacy en cookies

jeremy en link

nieuwste sneakers heren centrum plattegrond franeker Privacy centrum voor consultatie en expertise policy

prince roger nelson memoriam Kimya Verpakkingen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

opsyelling bord vlees aardappelen Kimya Verpakkingen gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van je bestelling verloopt via Rabobank Omnikassa, MyPos (indien gepind op beurzen en op ons adres) en AbnAmro bank.
    • Voor betaling via Raboomnikassa zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van jouw eigen bank.
    • Betaling via MyPos gebeurt via een pinapparaat.
    • Wanneer je ervoor kiest om de bestelling vooraf te betalen, gebeurt dit door middel van een overschrijving naar Abn Amro bank. Bij de betaling verstrek je je naam en betaalgegevens aan de Abn Amro bank.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2x per maand de nieuwsbrief met daarin nieuws en/of acties. 
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar hoeveel meisjes en jongens heten freek.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram kan ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

duitse helm waffen ss  

transport oostenrijk nederland paarden kanker =krab Samenwerking met derde partijen

adres mfa yde de punt Kimya Verpakkingen werkt samen met de volgende partijen:

  • My Parcel / PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van My Parcel:  [volgt nog] en naar de privacyverklaring van PostNL: kapsels boven schouders bruin
  • Gls ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van GLS clark desert boots
  • Rabobank omnikassa ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Rabobank omnikassa voor elk wat wils voorschoten voor meer informatie.
  • MyPos ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van jouw betaling wanneer je bij me pint. De betaling loopt verder via de beveiligde omgeving van jouw eigen bank. Omdat MyPos zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van MyPos voor meer informatie. wanneer iphone 6
  • Mp2 automatisering is de host van deze webshop. Alle gegevens die je via mijn webshop ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mp2 automatisering. Mp2 automatisering heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Abn Amro ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling bij vooruitbetaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Abn Amro gratis gimp downloaden nederlandstaekwondo school rmg
  • Paypal, bij betalinge via Paypal ontvangt Paypal je naam en adresgegeven voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Paypal rose pham cnv

echte zalige winter ovenschotel Daarnaast gebruikt Kimya Verpakkingen cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

prijs gyproc hábito marktplaats zoeken gereedschap Cookies

verloop in een pattern brush illustrator opening markt eysden belgië Wat is een cookie?

times car rental Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

anvil of the void statue opening speech template mun De verschillende typen cookies

raman spectroscopy video Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

hoeveel procent berekenen Permenente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

ander woord zeggen Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

alexander osanto in suriname actief en passief Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

adres eriks asse Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

her woord duinwater Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

plaats nederland in nederland Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

station goch duitsland Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

manu video download Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

verboden namen in saoedi arabie verloop griep 2018 Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

werkt bij valtra achterveld Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

monsters of rock 2018 whitney houston once Kimya Verpakkingen verkoopt je gegevens niet

vorm maken van kippengaas carnaval Kimya Verpakkingen zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

simpele oefeningen met gewichten maart van lith Bewaren van persoonlijke gegevens

krachten op fundering Gegevens die je hebt verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling blijven bewaard. Dit ten behoeve van statistische doeleinden en mijn bedrijfsvoering. Wil je dit niet, dan kun je Kimya Verpakkingen na 7 jaar verzoeken de gegevens van jouw order te verwijderen of anoniem maken. Die 7 jaar is de verplichte bewaartermijn voor de Belastingdienst.
Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.
Email-verkeer wordt door mij verwijderd zodra de kwestie is afgehandeld, doch uiterlijk binnen 2 maanden.
Whats app en sms-verkeer wordt door mij van mijn mobiele telefoon verwijderd zodra de kwestie is afgehandeld, uiterlijk binnen 1 week.

station nijkerk adres recept curry met kokosmelk Jouw gegevens inzien

rekenen aan reacties Je hebt altijd het recht om de door Kimya Verpakkingen opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar toestemming echtgenoot bij lening. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

foto hond achter auto Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief

allergische reactie en jeuk slot nuts casino bonus 1000 dollar Autoriteit Persoonsgegevens

rood en geel De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Kimya Verpakkingen kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de elektrische kast voor tv.

onderdelen edilkamin idropellbox keith allan murphy Datalek melding

grappen hitler meme Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de lip for windows 10. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

geest en kracht purmerend koninklijk besluit naturalisatie Contactgegevens

sport extra zwolle Kimya Verpakkingen
Femke Houwer
Kolk 30
4241 TJ Arkel
tot welke familie behoort de alpaca

europe time zone
Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00 op 06-22220661. Omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kun je me ook een sms of whats-app sturen. Ik reageer zo snel mogelijk op je berichtje. Mailen graag: [email protected]

  • Betaal snel en veilig via:
  • Betaal via Ideal
  • Betaal via bancontact
  • Betaal via paypal
  • Betaal via overboeking